Heikki Patomäki

Kaikki blogit puheenaiheesta Huoltoasema

Ravintolan ja kahvilan kohtuuttomat hinnat eivät ole yrittäjien syy

Yle uutisoi lauantaina 18.11.2017 ”Tv-kokkien luoman hohteen takaa paljastuikin rankka työ, huono palkka ja öykkäröiviä asiakkaita – ravintola-alalla valtava pula työntekijöistä”

MARA, Matkailu- ja Ravintolapalvelut, vaikuttaa olevan samanlainen yksityisyrittäjä vastainen yrittäjien etujärjestö, kuin on Suomen Yrittäjät ry. Eli Suomessa ei ole yksityisyrittäjien etuja valvovaa järjestöä vaan nykyiset ajavat kotimaisten ketjuravintoloiden ja monopoliaseman saavuttaneitten huoltoasema- ja kaupanketjujen sekä suuryitysten ja pankkien etuja.

Uskomattoman huonoa & uskomattoman hyvää palvelua - Tunne mikä jäi Kangasalla

Joulun alla vein autoani pesuun keskeiselle huoltoasemalle Kangasalla. Vanhempi naishenkilö totesi pesupassin osalta, että se on vanhentunut, se on 6 kk voimassa ensimmäisestä leimasta. Se kuulemma vanhenee koko passin osalta, myös siten, jos olisin eilen ottanut leiman k.o passiin sekin olisi vanhentunut.
Jos joku ei tiedä mikä pesupassi on, niin sillä leimoja keräämällä saa lopulta kaupan pälle maksuttoman pesun, tässä tapauksessa joka kuudes pesu on on tai siis olisi pitänyt olla maksuton.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä