Heikki Patomäki

Kaikki blogit puheenaiheesta Mediavalta

Luther oli aikansa some-kapinallinen – kävi valtainstituutioiden kimppuun

(Helsingin sanomat julkisti erinomaisen kirjoituksen ~ http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005034624.html - Lutherin kohta tulevan 500-vuotisjuhlan kunniaksi – tekemällä ehkä piilotetun rinnastuksen, mutta mihin?)

 

Valtamedia vastamedian kimpussa

YLE Uutiset on julkaissut joukon kirjoituksia, joissa käsitellään niin sanottujen vastamedioiden ja vaihtoehtoisten uutislähteiden toimintaa ja taustoja.

Ylen mukaan MV-lehti, Magneettimedia ja Verkkomedia levittävät kärkeviä ja toisinaan valheellisia uutisia yhä suuremmille yleisöille. Tässä tiedossa tuskin on useimmille julkaisuihin tutustuneille mitään uutta.

Helsingin Sanomat - Haukkuisitko hyvän ystäväsi rakastettua?

Jos sinulla olisi hyvä ystävä, joka olisi rakastunut henkilöön, mistä et itse niin pitäisi, niin sanoisitko ystävällesi, että tuo hänen rakkautensa kohde on oikeastaan mielestäsi ruma ja tyhmäkin, ja ettei ystäväsi kannattaisi olla rakastunut moiseen. Tekisitkö se mustasukkaisuudesta, kun ystäväsi viettää niin paljon aikaa rakkautensa kohteen kanssa, ja tuo kohde myös vie sen huomion, minkä sinä kenties haluaisit. Ei toki, ystäväsi parastahan sinä vain ajattelisit, ja tiedäthän sinä nyt toki paremmin kuin ystäväsi, mikä on hänelle hyväksi. Koska, koska...

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä