Heikki Patomäki

Kaikki blogit puheenaiheesta Hätätilahallitus

Työttömyys on kullan kallis

 

Valtiovarainministeri Petteri Orpo esitteli valtiovarainministeriön laskelman työttömyyden kustannuksista. Hintalappu työttömyyden nykytasolla, 275 000, on 6 ( kuusimiljardia ) mrd. euroa vuodessa. Ottamatta kantaa laskelman tarkkuuteen on selvää, että kyseessä on kansallinen katastrofi joka tapauksessa olipa todellinen luku 5 tai 7 mrd.

Hätätila vaatii pakkolakeja ja Johtajaa

(Keskustapuolueen upoksista nostanut diplomi-insinööri Juha Sipilä valittiin epäsuorasti kansan toimesta maamme pääministeriksi. Oli voimakas usko, että liike-elämässä menestynyt omistaja/sijoittaja-toimitusjohtaja osaisi hoitaa myös valtiolaivaa)

 

Stubbilta liki edesvastuuton lausunto

Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Alexander Stubb arvioi tänään puolueväelleen, että hallituksen isot ratkaisut on nyt tehty ja kokoomuksessa voidaan alkaa keskittyä seuraavien vaalien voittamiseen.

Olen suorastaan järkyttynyt! Suomi on historiansa pahimman laman kourissa, ja tilanne vain pahenee. Silloin pääministeri arvioi, että isoja ratkaisuja ei tarvita. Sen sijaan keskitytään kokoomuksen julkikuvan kiillottamiseen eli vaalien voittamiseen.

Oikeistoliitto Sipilä - Katainen

Kallupit povaavat nykyisen pääministerimme poliittisen uran laskua – Keskustan puheenjohtajasta ennustellaan seuraavien, mahdollisesti ennenaikaisten eduskuntavaalien 0] selkeää voittajaa. Näin Juha Sipilästä tulisi uusi pääministeri 1], työ- ja yrittäjäkokemuksella. Mitä käytännön työtä on nykyinen pääministeri urallaan tehnyt?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä