Heikki Patomäki

Kaikki blogit puheenaiheesta Eläintarinat

Professori järkyttyi IPCC:n raportista, korallit kuolevat

Australialaisia on peloteltu korallien kuolemilla jo niin monta kertaa, että taitaa pelotteluilta loppua puhti. Al Goren jääkarhuilla kävi toisin kuin oli ennustettu jne. jne.

Ilmastonmuutoksesta on tehty pelottelutarinoiden kavalkadi, uusia tulee ja vanhoja menee. Jatkuvasti tulee uutta kun taas vanhat poistuvat unohduksiin.

80 % meristä on vielä tutkimatta, korallejakin löydetään uusia syvemmistä vesistä. Rannikolla ja matalikolla olevat korallit haalistuvat välillä ja sitten elpyvät jälleen.

Tarina eläimistä ja elämästä

Inspiroiduin havainnollistamaan ihmisten ja sukupolvien eroavaisuuksien tärkeyttä kertomalla tarinan eläimistä ja elämän tarkoituksesta. Olemme usein niin lähellä omaa ja läheistemme elämää, että tulemme sokeaksi siitä, mitä varten täällä olemme, ja kuinka onnekkaita olemmekaan, kun olemme erilaisia.

 

Tarinani eläimistä ja elämästä on seuraava:

Karhunpentu sairastaa

Olipa kerran karhunpentu, Suoma nimeltään. Maanviljelijä Antti kehui. Tule tuohon laudalle istumaan, saat purkillisen hunajaa. Pentu tietysti innostui ja istui. Antti pisti pentua terävällä piikillä ja sanoi. Istu vaan kiltisti, saat huomenna hunajaa.

Tätä jatkui kauan, pentu oli kuolemaisillaan nälkään, nahka täynnä reikiä. Tuli naapuri paikalle, ampui Antin ja sanoi pennulle. Jos haluat hunajaa, sinun täytyy itse se mehiläispesästä hakea. Mene nyt äläkkä enää koskaan lankea tuollaiseen hunaja ansaan.

EU:ssa ei enään millään muotoa kunnioiteta eläinten oikeuksia

EU:ssa ei enään millään muotoa kunnioiteta eläinten oikeuksia !! Miksi meidän pitää kuulua tällaiseen järjettömään yhteisöön ? Lähdetään pois siitä kiireesti, koska maksut nousee ja aina vaan järjettömämpää meno EU:ssa tulee olemaan.

Olen ottanut asiaan jo aikaisemmin kantaa ja silloin kyse oli Romania koirien kiduttamisesta ja raaasta tappamisesta. Herää kysymys tehdäänkö jonkin ajan päästä joillekin ihmisryhmille samoin ?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä